Welkom bij KoutersWeb-design Voor een eenvoudige maar toch doel treffende website.....!!
We helpen je graag bij het realiseren van je visitekaartje op internet.    
Mijn doel is om een website simpel doch effectief te bouwen. Geen poespas welke alleen maar afleid of het geheel te druk maakt. Met als het aloude HTML en Java, Ifame en/of CSS elementen als basis kan men veel meer bereiken als men in eerste instantie zou denken.
     
Webdesign
Dit kan een website zijn voor je bedrijf maar ook een persoonlijke site over jezelf, een site voor je vereniging..... Samen met jou gaan we over tot een eerste ontwerp en uitwerking hiervan. Natuurlijk komen jouw ideeŽn en voorkeuren op eerste plaats. Wij doen ons best dit dan te realiseren. Met ruimte voor uw expertise, data van activiteiten, een fotoalbum, een gastenboek, een webwinkel, een contactformulier.....
    
Ook als je nog geen domeinnaam en/of hosting pakket hebt, helpen wij je het beste pakket voor je te vinden. De website on-line zetten, aanmelden bij zoekmachines en startpagina's is iets wat bij de oplevering van een website hoort, dit is dan ook inbegrepen in het eindtarief.
    
Webonderhoud
Ook kan, indien gewenst, de website voor u onderhouden worden door ons.
   
Logo en Huisstijl
Bij een huisstijl denkt u misschien aan een visitekaartje. En dat is precies wat uw huisstijl voor uw klanten meestal is: de eerste kennismaking met uw bedrijf. Bepalend voor uw uitstraling.
  
Kortom:Jij levert ideeŽn wensen met mogelijk teksten en foto's en wij doen de rest!  Zo komen we samen tot een optimaal product!  Last but not least: zeer lage kosten!
   
Wil je een afspraak maken of meer informatie, neem dan Contact op.

Wij helpen u graag verder!
    
Referenties/Voorbeelden ...
Homepage KoutersWeb - bj:2018 - Huisstijl. NedCar-blog, News and more - bj:2018 - Huisstijl. Clube Albufeira Resort, Algarve, Portugal - bj:2018 - Ontwerp. Schutterij Sint Leendert Urmond - bj:2017 - ontwerp. Ijssalon OnwIJS Urmond/Heerlen - bj:2017 - ontwerp. Schoorsteenveger - Bert Veen - bj:2016 - Huisstijl. Schutterij St.Johannes-St.Clemens Merkelbeek - bj:2008 - Huisstijl.
In aanbouw
JVKlokken, Klokken reparatie Elsloo - bj:201x
Wandelen met Annet - bj:202x
Hairstyling Ramona, Kapsalon - bj:202x
.....